BLOGGEN FLYTTAD!

FRÅN OCH MED FEBRUARI KOMMER DENNA BLOGGEN DRIVAS FRÅN WWW.DEGUARD.SE

Oooops..!

Damn, jag som bara skulle åka och köpa ett grönt tyglakan för att använda som "green screen" så att jag kan förgylla alla mina läsare/tittare med lite proffsiga bloggfilmer... men istället för en green screen så slutade det med en ny outfit! Inte helt tokigt det heller iofs ;)

Vågar man gå ut så här ikväll eller?

Hot, Roasted n' Toasted, yummi!!

Efter en tuff dag i föreläsningssalarnas dunkla och nästan påträngande lokaler så unnar jag mig själv att koka ihop ett litet delikat spektakel. Jag kallar det: Roasted n' Toasted a la Deguard!

För er med lite tamare smaklökar så är detta inget jag rekommenderar starkt. För det är just det denna rätten är.. Stark! Jag hade Magnus Samuelsson över på besök för en provsmakning, men han sprang hem till mamma likt en liten flicka som ramlat och skrapat upp knäna. Så stark är denna Toasten.
Ingedienser:
  • Ett stycke vitt (onyttigt) bröd
  • Jalapeños
  • smör
  • Ost
  • skinka/korv
  • Hot BBQ-sås
  • Ett stek (egenvärpt) ägg
  • Cayennepeppar
Efter detta så tillagar ni det hela i en välpolerad stekpannao ch ser till att stekytan blir sådär riktigt välrostad. Utifrån texten ovan kan nu redan nu tyda hur pass gott/stark/äckligt/fattigt/lyxigt detta kommer att bli!
Smaklig Måltid!


Matskolan Returns.. light-versionen ;)

Följ min blogg med bloglovin

Beach 2011..

Sååå.. äntligen är dagen i skolan över och man kan fokusera på lite viktigare saker ;) Typ som att dra till gymmet? Vad kan det ha varit.. 1.5 månader sen jag var där? Inte bra alltså. Och inte för att man märker så mycket på det fysiska planet..ännu. Men däremot så märker man att man har tappat koncentrationen och man har blivit jäkligt slapp om inte annat.
Så nu drar vi ett gäng och visar Arnold var skåpet skall stå!
Ps.. Det är många som undrar om bilden nedan är redigerad och svaret är ja, en gnutta.

Måndag, måndag, måndag...

The way you are..

Tja alla Blogg-lovers!!
I dag är det onsdag och vad passar sämre då än med att lyssna på en skön låt? Inte mycket!

Inte ens jag själv kan roa mig själv..

Jadu, jadu.. det är trötta dagar ska ni veta. Inte sovit riktigt gott på senaste heller.
Jag gjorde därför ett tappert försök att bli pigg genom att umgås med mig själv lite.. men jag var tyvärr inte speciellt sugen på att hitta på något med mig själv ikväll.
Jag förstår om detta känns lite absurt att läsa och kanske förstå - men kika här på filmen så förstår ni nog snart vad jag menar..

Måndagsfilosofi med Deguard..

Lördagsfrisyren!

Deguard is Back In Business, Baby!

RSS 2.0